• 54/464-098, 70/363-9228
 • nazareti.foldes@gmail.com
  2016. december 09., péntek 17:34

  Motocross gyülekezet

  Írta:
  Értékelés:
  (0 szavazat)

  Motocross gyülekezet

   

  A Názáreti Egyház vezetői összegyülekeztek a motocross versenyzőkkel és rajongókkal November 19-én az MX Messiás Vásártéren, hogy megünnepeljenek egy szokatlan szolgálatot az emberek felé, akik talán soha nem tennék be a lábukat a szokványos gyülekezeti épületbe.

  Metro Manila Kerületi Szuperintendens, Arnel Piliin, fülöp-szigeteki Mikronézia területi koordinátora, Stephen Gualberto, Ázsia-Csendes Názáreti Teológia Szeminárium Igazgatója, Bruce Oldham és Lucinda Tamayo lelkész is ott voltak az extrémsport szeretők társaságában, akik rendszeresen találkoznak Vasárnap reggelente Bibliaóra keretein belül két edzés között.

  Ezt az újfajta gyülekezeti missziót először az egykori Shell/Yamaha csapatának motocross bajnoka, Sam Tamayo találta ki pár éve. Sam, aki egy Keresztény egyetemen diplomázott és felszentelt tagja egy Názáreti Gyülekezetnek, úttörő munkát végzett egy gyülekezetben fiatalok felé a Názáreti Egyház Tatayi gyülekezetében. Ebbe a gyülekezetbe ma több száz tini és fiatal felnőtt jár minden Vasárnap. Egyik nap Isten arra hívta el, hogy készítsen egy új utat az extrémsport kedvelők számára, hogy lehetőségük nyíljon tanulni, motorozni és hallhassák az Evangéliumot.

  Lucinda Tamayo lelkész, Sam édesanyja az igehirdetésében azt mondta, hogy először nem értette Sam új misszióját. Most áldja Istent, amiért egy ilyen szokatlan missziós helyre vezette a fiát.

  Piliin vezette az alkalmat, és megosztotta a Názáreti Egyház fő hitvallásait és köszöntötte az új gyülekezetet az egész világra kiterjedő Názáreti közösségben. Az üzenete és kihívása az volt, hogy elvigyék az Evangéliumot másokhoz és továbbra is törekedjenek egy szent életre úgy, ahogy azt a Biblia tanítja.

  Miután az ünnepség véget ért, a jelenlévők felültek a motorjaikra és visszamentek gyakorolni egy közelgő versenyükre.

   

   

  Forrás

  Fordította: Ifj. Veres Gábor :-)

   

   

  Megjelent: 614 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. december 09., péntek 20:43
  Tovább a kategóriában: « A druida papok, Luther és a sütőtök

  Alkalmaink

  Istentisztelet: Vasárnap 9.30
  Bibliaóra: Szerda 18.30
  Palánta klub: Péntek 15.00
  _______________________
  Elérhetőségek:
  Telefon: 54/464-098, 70/363-9228
  E-mail: nazareti.foldes@gmail.com

  Legfrissebb cikkek

  2015. október 22.
  2015. július 01.
  2015. július 01.

  Linkek

  Budapesti Gyülekezet
  Hajdúhadházi Gyülekezet